25

Kids Connection skräddarsyr barnpassnings- samt vikarielösningar till ert företag, förskola eller skola.

Kids Connection ansvarar för barnpassningen på en av Sveriges största gymkedjor - Actic Gym och vi tillhandahåller vår service till ambassader samt flertalet familjer i Stockholm. Vi vänder oss även till förskolor och skolor med bemanning för att täcka båda enstaka och längre vikarielösningar.

Säkerhet i arbetet med barn är vår högsta prioritet. Utöver vårt erfarna rekryteringsteam, kontroll av referenser och tidigare anställningar så registerkontrollerar vi all personal som är anställd av oss, samt att alla våra barnvakter, nannys och vikarier går en obligatorisk Kids Connection Certifiering. Under vår Kids Connection Cetrifiering går vår sjuksköterska bland annat igenom HLR för barn, olycksfall och barnets utveckling.

 Vill du erbjuda eller få barnpassning via Kids Connection som löneförmån eller till internationella kunder under större möten och event? Kontakta oss för pris och mer information.

Kontakt

Safe & Secure

För hela familjens säkerhet har vi en djupgående rekryteringsprocess och alla våra anställda registerkontrolleras.

 

lasmer-knapp

Våra Priser

Kids Connection strävar efter att erbjuda högsta kvalité på vår service samtidigt som vi har konkurrenskraftiga priser.

 

lasmer-knapp

KidsCo Certifiering

Våra anställda går en barn & HLR kurs. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en barnvakt som känner sig trygg i sin roll.

 

lasmer-knapp