Kids 8

 

Kids Connection strävar efter att erbjuda högsta kvalité på vår service samtidigt som vi håller marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Vi vill kunna göra våra tjänster tillgängliga och erbjuder våra kunder trygga erfarna barnvakter, nannys och läxläsare.

Vi har fasta priser. Det är endast under storhelger som vi har ett storhelgstillägg.

Priser

Har du redan en barnflicka som du vill anställa via Kids Connection. Vi erbjuder dig extra förmånliga erbjudanden. Kontakta oss för mer information.

Vill du erbjuda eller få barnpassning via Kids Connection som löneförmån? Kontakta oss för mer information.

Alla priser är per timme efter RUT avdrag. Vi fakturerar månadsvis och innehar F-skattsedel.

Vårt minimum är 2,5 timmar per tillfälle. Detta är för att barnvakterna ska kunna skapa en god hållbar kontakt med er som familj och oss som arbetsgivare.

Att köpa hushållstjänster från och med den 1 juli 2009: När du som kund köper hushållstjänster faktureras du bara halva arbetskostnaden. Kids Connection får resterande del av Skatteverket. Maxbeloppet är 25000kr/pers och år. Skatteverket meddelar dig att beslut om utbetalning till företagaren har gjorts samt hur stort belopp som har betalats ut. Läs mer om skattereduktionen på Skatteverkets hemsida.

 

Kontakt

Safe & Secure

För hela familjens säkerhet har vi en djupgående rekryteringsprocess och alla våra anställda registerkontrolleras.

 

lasmer-knapp

Giving Back

Kids Connection är ett av de företag som går i framkant och stöttar välgörenhet genom vårt Giving Back program.

 

lasmer-knapp

KidsCo Certifiering

Våra anställda går en barn & HLR kurs. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en barnvakt som känner sig trygg i sin roll.

 

lasmer-knapp