kids4-2

 

Kids Connection erbjuder flexibla barnvakter, nannys och läxläsare som matchas efter just er familjs behov. För oss är det en självklarhet att erbjuda en trygg, pålitlig och barnkär barnvakt som hela familjen trivs med.

Utöver vårt erfarna rekryteringsteam, kontroll av referenser och tidigare anställningar så registerkontrollerar vi all personal som är anställd av oss, samt att alla våra barnvakter & nannys går en obligatorisk Kids Connection Certifiering. Under vår Kids Connection Cetrifiering går vi bland annat igenom HLR för barn, olycksfall och barnets utveckling. Men vi lägger också stor vikt vid att tala med våra anställda om att alltid verka som förebilder och vara en trygg vän att prata med.

Våra anställda är försäkrade och vi är det enda företag i branschen som är öppet dygnet runt. Allt för att både våra kunder och våra anställda ska ha tryggheten att alltid kunna nå oss.

Kids Connection står bakom FNs Barnkonvention. Detta innebär att vi aldrig ingår i sammarbeten med familjer eller företag som inte ställer sig bakom detta. Du kan läsa mer om vad barnkonventionen innebär på www.barnombudsmannen.se

Kontakt

Giving Back

Kids Connection är ett av de företag som går i framkant och stöttar välgörenhet genom vårt Giving Back program.

 

lasmer-knapp

Våra Priser

Kids Connection strävar efter att erbjuda högsta kvalité på vår service samtidigt som vi har konkurrenskraftiga priser.

 

lasmer-knapp

KidsCo Certifiering

Våra anställda går en barn & HLR kurs. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en barnvakt som känner sig trygg i sin roll.

 

lasmer-knapp