Sandra

Sandra Dahlin

Sandra har många års erfarenhet inom servicebranschen och har bott utomlands i över 10 år. Hon har en Master of Business Administration - MBA - med International Business fokus från Florida Atlantic University. Under sina år i USA så har hon jobbat som Au Pair och barnvakt, hon har också en bred kunskap inom utbildning på universitets nivå.

Sandra bor utanför Stockholm med sin man.

Kids Connection skapades utefter en vision om att familjer ska få in mer harmoni i vardagen och tryggt kunna veta att barnen har det bra tillsammans med en Kunnig, Intresserad, Dedikerad och Säker barnvakt.

Marielena

Marielena Ullberg

Marielena har över 14 års erfarenhet inom servicebranschen och är utbildad i Hospitality Management. Hon besitter bred kunskap inom områden som kundrelationer, personalledning, ekonomi, marknadsföring och företagande. Hon har även under flera år, i samband med studier arbetat som barnflicka.

Marielena bor tillsammans med sin man och två små flickor i Stockholm. Som småbarnsmamma vet hon precis hur svårt det är att få tiden att räcka till. 

Kids Connection skapades utefter det, med en vision om att familjer ska få in mer harmoni i vardagen och tryggt kunna veta att barnen har det bra tillsammans med en Kunnig, Intresserad, Dedikerad och Säker barnvakt.

-Min största utmaning och stora glädje i livet är våra barn. Att få vara deras mamma är mitt livs viktigaste uppdrag, ibland kan man bara behöva en extra hjälpande hand på vägen.

Elin

Elin Öman

Vi på Kids Connection har vår egen intstruktör i första hjälpen och HLR för barn. Detta gör att vår personal kontinuerligt utbildas samt fortbildas inom detta så att ni som kund alltid ska känna er säkra på att era barn är trygga med oss.

Vår intstruktör heter Elin Öman. Hon bor tillsammans med sin man och två små barn i Älsvjö. Elin är legitimerad sjuksköterska samt certifierad att lära ut första hjälpen och hjärt- lungräddning på barn.

Hon har tidigare jobbat mestadels på vårdavdelningar inom kardiologi. De senaste åren på Hjärtintensiven på Karolinska universitetssjukshuset i Huddinge. På hjärtintensiven får man dagligen bevis på hur viktigt det är med ett snabbt och kompetent ingripande om olyckan skulle vara framme.

Barn ska vara barn, leka, busa och hitta på äventyr. Vi som vuxna ska med varm hand hålla dem trygga på vägen.

 

Kontakt

Safe & Secure

För hela familjens säkerhet har vi en djupgående rekryteringsprocess och alla våra anställda registerkontrolleras.

 

lasmer-knapp

Våra Priser

Kids Connection strävar efter att erbjuda högsta kvalité på vår service samtidigt som vi har konkurrenskraftiga priser.

 

lasmer-knapp

KidsCo Certifiering

Våra anställda går en barn & HLR kurs. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en barnvakt som känner sig trygg i sin roll.

 

lasmer-knapp