IMG 4004 2

 

Kids Connection skapades med en vision om att höja livskvalitén för familjer. Vi som driver Kids Connection har själva arbetat som nannys under många år parallellt med studier och har idag egna barn.

Den gemensamma erfarenheten gör att vi vet vilka grundstenar som eftersöks hos både familj och barnvakt. Genom en trygg, flexibel och pålitlig barnvakt kunna minska på stressen i vardagen och få in mer harmoni i familjelivet.

Vi erbjuder er barnvakter, nannys, läxhjälp & barnvakter för speciella tilfällen. Våra anställda barnvakter är certifierade och registerkontrollerade. Vårt viktigaste arbete ligger i att finna just den person som passar in i er familj.

KIDS i Kids Connection står för: Kunskap, Intresse, Dedikerad och Safe and Secure.  Det är dessa 4 värderingar vi vill förmedla till både våra kunder och våra som anställda.

Kunskap -Du som förälder ska kunna känna dig helt trygg med att lämna över ditt barn i Kids Connections händer. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och utbildar vår personal fortlöpande. Att vara en bra barnvakt handlar inte bara om kunskap om barn utan även om intresse, lyhördhet och i allra högsta grad personkemi.

Intresse -När livet är stressig går det ofta ut över både arbete och familj. Låt våra erfarna barnvakter eller läxläsare avlasta er vardag. När du som förälder har fullt upp på annat håll kan du med säkerhet veta att ditt barn har en rolig och givande stund med barnvakten. Ni bestämmer gemensamt efter barnens intressen hur tiden ska spenderas.

Dedikerad -Det är alltid samma, av familjen utvald barnvakt som tar hand om barnen. När barnvakten är med barnen dedikerar de hela sin tid och uppmärksamhet till sitt uppdrag.

Safe and Secure  -Alla våra anställda barnvakter går vår Kids Connection Certifiering ™ . Säkerhet för barnen är vår högsta prioritet. Därför har vi en egen sjuksköterska anställd hos oss. Hon utbildar alla våra anställda barnvakter och nannys i HLR och olycksfall. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en barnvakt som känner sig trygg i sin roll och tar hand om ert barn på bästa sätt.

Kids connection strävar efter att erbjuda högsta kvalité på vår service samtidigt som vi håller marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Allt för att kunna möta det behov som just din familj har.

Kontakt

Safe & Secure

För hela familjens säkerhet har vi en djupgående rekryteringsprocess och alla våra anställda registerkontrolleras.

 

lasmer-knapp

Våra Priser

Kids Connection strävar efter att erbjuda högsta kvalité på vår service samtidigt som vi har konkurrenskraftiga priser.

 

lasmer-knapp

KidsCo Certifiering

Våra anställda går en barn & HLR kurs. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en barnvakt som känner sig trygg i sin roll.

 

lasmer-knapp