Edu-1Kidsco edu 1 

 Om det är första gången ni ska anlita en barnvakt och tillåta en person som ni inte känner sedan innan vara en del av er vardag så är det ett stort steg.


Många som anlitar oss är väldigt nervösa över att lämna över det allra finaste de har första gången. Därför är vår rekryteringsprocess så viktig. Att ni får en barnvakt som ni känner att ni kan bygga en relation med och verkligen kan lita på. Därför kan det ta ett par veckor innan vi funnit rätt person till just er familj. Det är viktigt att ni tänkt igenom vilka egenskaper ni vill att er barnvakt har och vilka kunskaper han eller hon besitter. Vad har ni för behov, hur ofta vill ni att barnvakten ska komma och hur vill ni att barnen och barnvakten spenderar tiden tillsammans?

Har man inte haft barnvakt förut kan det vara svårt att veta exakt vilka egenskaper man ska leta efter och hur ens drömbarnvakt skulle kunna vara. Såhär tänker vi på Kids Connection när vi rekryterar våra barnvakter:

KIDS i Kids Connection står för : Kunskap, Intresse, Dedikerad och Safe and Secure och det är precis det vi letar efter!

Kunskap: Inte bara erfarenhet från barn utan erfarenhet från barn i samma ålder som era barn. Vad har barnvakten själv för intressen och matchar det med er familj.

Intresse: Självklart ska det inte vara en person som bara sitter av tiden. De vi anställer ska ha ett genuint intresse för barn och vara barnkär med en stor portion tålamod. När vi frågar ”Varför vill du arbeta med barn?” ska svaret vara självklart!

Dedikerad: Barnvakten ska vara ansvarsfull och pålitlig. Det är av största vikt att barnvakten kommer i tid, hör av sig när man har sökt dem, sköter skolan, inte finns med i belastningsregistret samt tar arbetet på allvar.

Safe and secure: Alla våra anställda barnvakter går vår Kids Connection Certifiering ™ . Säkerhet för barnen är vår högsta prioritet. Därför har vi en egen sjuksköterska anställd hos oss. Hon utbildar alla våra anställda barnvakter och nannys i HLR och olycksfall. Att barnvakten kan hjärt- och lungräddning och är medveten om att säkerheten har absolut högsta prioritet.

Det är ni i familjen som väljer ut, efter förslag från oss, den kandidat som ni anser vara mest lämpad.

Vi föreslår alltid ett första möte med den barnvakt ni valt ut i hemmiljö så att både ni som förälder, barnen och barnvakten får en känsla av att det känns helt rätt.
Det första mötet med barnvakten är kostnadsfritt. Passa på att ställa alla de frågor ni har och berätta om vad det är ni behöver hjälp med och vad ni förväntar er.
Vi rekommenderar alla våra familjer att våra anställda får en 3 timmars introduktion under sitt första arbetspass. Så både barnvakten och barnen kan lära känna varandra i trygghet av er som förälder.

Har ni fler frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss på 08-410 388 66 eller 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakt

Safe & Secure

För hela familjens säkerhet har vi en djupgående rekryteringsprocess och alla våra anställda registerkontrolleras.

 

lasmer-knapp

Våra Priser

Kids Connection strävar efter att erbjuda högsta kvalité på vår service samtidigt som vi har konkurrenskraftiga priser.

 

lasmer-knapp

KidsCo Certifiering

Våra anställda går en barn & HLR kurs. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en barnvakt som känner sig trygg i sin roll.

 

lasmer-knapp