IMG 9148 2

 

 

 

Vi på Kids Connection driver ett program som vi kallar Giving Back.   Det betyder att vi vill vara ett av de företag som går i framkant och stöttar välgörenhet.
Genom Giving Back skänker vi en viss procent från varje barnvakts-, nanny- eller läxläsningtimme du köper av oss.
Vi drivs av en vilja att hjälpa och förändra och lever efter mottot att: En kan inte göra allt.. Men alla kan göra något.
De projekt vi stöttar är alla kopplade till barn som har det svårt i sin vardag.
Kids Connection presenterar stolt att vi under 2014 stödjer Friends samt SMDF -InsamlingsStiftelsen för Muskel DystrofiForskning genom vårt Giving Back program. 
Vi är med och tar upp kampen mot mobbing och vi stödjer alla barns rätt till en trygg och jämlik uppväxt. 

 

Friends stidfiretag RGB

Friends är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning. De utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet. Deras vision är ett samhälle där barn och unga växer upp i trygghet och jämlikhet.

 

SMDF-IMG 1206

 SMDF är organisation vars uppdrag är att stödja forskning om barn och vuxna med DMD/BMD, som kan underlätta deras vardag. En väldigt ovanlig sjukdom   som  drabbar pojkar. Trots  omfattande kunskaper om den bakomliggande orsaken till Duchennes  muskeldystrofi saknas fortfarande behandling som kan bota sjukdomen.

 

 

Den sista organisarton vi väljer att stödja kommer att hållas hemlig till slutet av 2014 då vi kommer att ge en julklappsdonation till ett företag vi tycker har ett stort behov av stöd och som har visat under 2014 att de gör en skillnad i behövande barns vardag!

Kontakt

Safe & Secure

För hela familjens säkerhet har vi en djupgående rekryteringsprocess och alla våra anställda registerkontrolleras.

 

lasmer-knapp

Våra Priser

Kids Connection strävar efter att erbjuda högsta kvalité på vår service samtidigt som vi har konkurrenskraftiga priser.

 

lasmer-knapp

KidsCo Certifiering

Våra anställda går en barn & HLR kurs. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en barnvakt som känner sig trygg i sin roll.

 

lasmer-knapp