kids 11

 

Söker du ett givande extraarbete. Är du barnkär, har erfarenhet från barnpassning och/eller är student och kan hjälpa till med läxläsning. Hos Kids Connection satsar vi helhjärtat på att vår personal ska trivas. Trivs du är också våra kunder nöjda.

Samtidigt som vi på Kids Connection vill hjälpa familjer till en enklare och mer harmonisk vardag är också en av våra stora drivkrafter att skapa jobb och hjälpa unga in på arbetsmarknaden. Vi som driver Kids Connection har under många år, i samband med studier, arbetat som nannys. Nu har vi själva barn. Det ger oss den stora erfarenheten att veta precis vad som eftersöks hos våra anställda, samtidigt som vi vet vad som gör att du som anställd hos oss kommer att trivas.

Vi erbjuder dig som anställd:

  • Vår Kids Connection Certifiering. En kurs där vi går igenom allt från barnets utveckling till HLR.
  • Försäkring när du arbetar.
  • Stöd och hjälp från din personlige handledare.
  • Vi är det enda företag i branschen som är öppet dygnet runt. Allt för att både du som anställd och våra kunder alltid ska ha tryggheten att nå oss.

Do you speak another native language than Swedish. Do not hesitate to apply. We have families with many different nationalities looking for babysitters.

Vi söker nya talanger. Välkommen in med din ansökan på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Klicka på länken nedan för att se våra lediga tjänster!

Arbetsförmedlingens Platsbank

Kontakt

Safe & Secure

För hela familjens säkerhet har vi en djupgående rekryteringsprocess och alla våra anställda registerkontrolleras.

 

lasmer-knapp

Våra Priser

Kids Connection strävar efter att erbjuda högsta kvalité på vår service samtidigt som vi har konkurrenskraftiga priser.

 

lasmer-knapp

KidsCo Certifiering

Våra anställda går en barn & HLR kurs. Allt för att vi ska kunna erbjuda er en barnvakt som känner sig trygg i sin roll.

 

lasmer-knapp